• Faro Scene szoftver

A Scene 3D szoftver kifejezetten a FARO Focus , Focus3D, és Freestyle3D lézer szkennerek által gyűjtött pontfelhők kezelésére készült. A SCENE az automatikus tárgyfelismerő képességének köszönhetően könnyedén és hatékonyan dolgozza fel, illetve kezeli a beszkennelt adatokat. A SCENE-nel gyorsan készíthet jó mínőségű színes felvételeket is, miközben választhat  az automatikus referencia, és a referencia pontos pozícionálás közül.

 

 A regisztrációs szoftver minden részében a felhasználót támogtja, kezdve egy egyszerű méréssel, egy 3D-s szemléltetésen keresztűl egészen a 3D-s hálók létrehozásáig, melyeket exportálhat különböző pontfelhőkbe, illetve CAD formátumokba. A megerősítő lépéseknek köszönhetően eldöntheti, hogy a szkennelés eredménye beleillik-e az addigi eredményeibe, ezzel is biztosítva az eredmény minőségét.

 

A SCENE 6.2 már szélesskálájú hálókészítővel van ellátva, mellyel automatikus modelleket hozhat létre bármilyen alakzatból, a hálót átszámíthatja, megtekintheti a programban, vagy akár más formátumban exportálhatja.


Amikor a mérési projektet befejezte, a mérési adatokat egy gombnyomással mentheti szerverére, és a SCENE Webshare Cloud segítségével bármikor elérheti a böngészőjén keresztül. Az új verzióval akár többrétegű tevrajzokat is áttekinthet.

ÁR: 4.990 EUR+Áfa


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

Faro Scene szoftver

  • Gyártó: FARO
  • Cikkszám: E*Faro Scene
  • Készlet információ: 1
  • 0,- Ft +ÁFA


Kapcsolódó termékek

Focus  M70

Focus M70

Focus  M70terek, helyszínek, épületek, nagyméretű gépek teljes digitalizálására  &nbs..

0,- Ft Nettó: 0,- Ft

FARO Freestyle 3D Kéziszkenner

FARO Freestyle 3D Kéziszkenner

A Szkennelés szabadsága! A FARO legújabb fejlesztése, a legmodernebb kézi szkenner.Kisebb külső,..

4,449,000,- Ft 4,640,000,- Ft Nettó: 4,449,000,- Ft

Címkék: Faro, Scene, szoftver