Légszűrők

Légszűrők

Ma el szeretnénk gondolkodni a tiszta levegő értelme felett a műhelyben.


A tiszta levegőt ebben az esetben, mint levegőt munka részecskék nélkül értjük, amelyek különböző mérettel rendelkezhetnek, amelyek a levegőben vannak, belélegezzük őket, lerakódhatnak tüdeinkben és hatással lehetnek egészségünkre. Az asztalos műhelyben alapvetően többszörösen nagyobb a pornak a koncentrációja, mint például egy irodában.

Schéma filtru vzduchu
Az egészség egy jelentős ok a műhelyben dolgozók számára, akik légzésvédőt használhatnak, viszont jobb és hatékonyabb megoldás a műhelyi levegőt folyamatosan tisztítani JET ASF-1000 légszűrő berendezéssel, amely két szinten fogja be a részecskéket 5 mikron és 1 mikron méretben. Összehasonlítás kedvéért - az elszívó berendezések porzsákja 30 mikronnál kisebb részecskéket nem fog fel. Ez egy óriási különbség


A JET ASF-1000 légszűrő berendezés további ideális kihasználása kis műhelyben van, ahol nincs külön hely festésre és gyártásra. Először a műhelyben elkészülnek a komponensek, amelyek ragasztva vannak, majd csiszolva. Majd előkészül a műhely, ahol nem csak a lerakódott port kell eltávolítani, hanem főleg a levegőben található port. Erre a célra ideálisan megfelel a JET légszűrő berendezés. Pár perc után tisztább a levegő a műhelyben, mint amikor csak az ablakokat és ajtókat nyitja ki.

Filter vzduchu v dielni Filtr vzduchu bez krytu

A JET Légszűrő berendezés segíti tisztítani a levegőt csiszolás, takarítás, festés előtt és közben is.

Sila prúdu z filtru vzduchu

A tökéletesen tiszta levegőt a műhelyében a légszűrő berendezés egyedi felépítése, a kétszintes tisztítás, speciálisan készített szűrők és a használat gyakorlatiasságáért a távirányító időzítővel és motor 3 sebességének beállításával.
 

Egy lépéssel bővítheti a JET Légszűrő berendezésnek a lehetőségeit és hatékonyságát…

Zvarovňa

 

A légszűrő berendezésnek az alapfeszereltségét a belépő antisztatikus szűrő képezi, amely alkalmas a asztalos műhelyben található porra.

Ha kicseréli ezt a belépő szűrőt a JET Aktív szénszűrőre, kibővíti az egység kihasználhatóságát, akár fém műhelyekbe.
Filter s aktívnym uhlím
Ez a szűrő aktív szénből készült és ennek köszönhetően egyedi és páratlan tulajdonságokkal rendelkezik.

Képes befogni illékony anyagok széles spektrumát festő műhelyekben, elpárolgott folyadékokat, mint a víz vagy olaj, tiszta biogázt vagy földgázt.
 

A JET aktív szénszűrőnek köszönhetően a levegő a műhelyben valóban hibátlan lesz.

 


Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.