A FARO Freestyle 2 egy egyedülálló 3D kézi szkenner, amelyet kifejezetten bűnügyi- és baleseti helyszínek gyors és részletes dokumentálására terveztek. A Freestyle 2 teljes mobilitást kínál a gyors, fotorealisztikus 3D adatrögzítéshez még a legszűkebb helyeken és a legbonyolultabb objektumok digitalizálása esetén is. 
  • A piacon elérhető leggyorsabb objektum digitalizálás;
  • Integrált kijelző a felvett adatok valós idejű nyomon követéséhez;
  • Nagy fokú  rugalmasság - Körülményektől függetlenül


A könnyű és ergonomikus FARO® Freestyle 2 a piacon egyedülállóan széles szkennelési tartománnyal rendelkezik. A Freestyle 2 kézi szkennerrel egyaránt rögzíthetőek a baleseti helyszíneken található kisebb méretű tárgyak, valamint akár járművek külső és belső terei. Az eszköz integrált infravörös lézer fényforrás, az érzékelők és a nagy felbontású színes kamera segítségével eddig soha nem látott részletességű, fotorealisztikus 3D pontfelhő készíthető. A fejlett érzékelőket a FARO által szabadalmazott nyomkövető rendszerrel kombinálva lehetővé válik az objektumok folyamatos körbejárása a szkennelési folyamat közben.


Intuitív, integrált megoldás

A FARO legújabb kézi szkennere normál megvilágítású belső tereken és kültéri helyszíneken (10.000-45.000 lux) egyaránt használható. Sőt az aktív megvilágításnak köszönhetően az eszköz képes akár teljes sötétségben is a pontfelhő felvételére.

A helyszínek dokumentálása tehát még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezenkívül az eszköz egykezes működtetése lehetővé teszi, hogy a kezelő a másik kezével ajtókat, ablakokat nyisson ki, a mérési környezetben találhtó tárgyakat helyezzen át vagy éppen rögzítse azokat. Az egykezes működtetés a lehető legnagyobb rugalmasságot nyújtja a helyszínen lévő objektumok és azok környezetének szkenneléséhez.

Ráadásul a kijelző folyamatosan, valós idejű visszajelzést ad a felvett adatokról, ami segíti a felhasználót, hogy esetlegesen kiigazításokat végezzen, annak érdekében, hogy mindig a legmagasabb minőségű adatokat kapja eredményül.

A FARO Freestyle 2 legfontosabb funkciói:

Valós idejű megjelenítés

Az integrált kijelző lehetővé teszi a felvett pontfelhő megtekintését

Széles szkennelési tartomány

Szkennelés akár 10 méteres távolságból

Adatrögzítés a legkülönbözőbb megvilágítási körülmények között

Szkennelés normál megvilágítású belső tereken vagy szabadban akár borús körülmények között is. Az aktív fényforrásnak köszönhetően adatrögzítés akár teljes sötétségben is.

Integrált kialakítás

Egykezes működtetés táblagép és hosszú kábelek nélkül

Haptikus visszajelzés

A haptikus visszajelzés figyelmezteti az operátort, amikor az éppen alkalmazott beállításokat módosítani szükséges. A szabadalmaztatott nyomkövető rendszer lehetővé teszi az adatrögzítést akár folyamatos mozgás közben is.

Helyszíni kompenzáció

A fehéregyensúly beállítása és akár az utófeldolgozás is elvégezhető a helyszínen.


További információkért keresse kollégáinkat! 

  Bereczki Zoltán                                      Gábriel Miklós      

  Képviselet vezető                                     Alkalmazástechnikai mérnök   

  Mobil: +36 30 297 4978                          Mobil: +36 70 941 3611

  E-mail: faro@sidextrade.hu                     E-mail: miklos.gabriel@sidextrade.hu


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!
    Rossz           Jó
Captcha

FARO Freestyle 2

  • Gyártó: FARO
  • Cikkszám: F*Freestyle_2
  • Elérhetőség: Rendelésre - 2 hét

Kapcsolódó termékek

FARO SCENE

FARO SCENE

A FARO SCENE szoftvert kifejezetten a földi térszkennerek és kézi szkennerek által felvett pontfelhő..

Címkék: FARO, FARO Freestyle 2, Kézi szkenner