A FARO CAM2 SmartInspect mérőszoftver tökéletes választás minden olyan FARO LaserTracker, FAROArm és FARO Gage mérőkar felhasználónak, aki szeretné kihasználni a FARO CAM2 mérőszoftver hatékony eszközeinek tárházát, azonban nincs szüksége CAD modell alapú minőség-ellenőrzésre.
A CAM2 SmartInspect mérőszoftvert úgy tervezték, hogy az minden Microsoft Windows alapú táblagépen is futtatható legyen, új lehetőségeket kínálva ezzel a felhasználóknak az ellenőrzési adatokkal és mérőeszközökkel való interakciókra. Az érintőképernyős felhasználásra optimalizált szoftver ideális teljesen mobil mérési alkalmazásokhoz.
A FARO SmartInspect szoftver egyszerű és intuitív felhasználói felületének köszönhetően azt mély metrológiai ismeretekkel nem rendelkező felhasználók is könnyen kezelhetik. 
Szoftver verziók: 

 

  • SmartInspect Basic – Teljes funkcionalitás 3D megjelenítés nélkül;
  • SmartInspect Pro – Teljes funkcionalitás 3D megjelenítéssel;

 

CAM2 SmarInspect szoftver főbb funkciói: 

Érintőképernyős kompatibilitás

A FARO SmartInspect szoftver Windows alapú táblagépeken futtatható.

Vezetett mérési rutinok

A szoftver a mérőprogram aktuális mért vagy szerkesztett elemei alapján folyamatosan útmutatást nyújt a felhasználónak arról, hogy milyen műveleteket lehet végrehajtani. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az új felhasználók könnyebben megismerjék a szoftverfunkciókat, a haladóbb felhasználók pedig felgyorsíthassák a napi mérési folyamatokat. 

Korábbi mérőprogramok importálása

A QuickTools funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók a FARO CAM2 Measure 10 szoftverben korábban létrehozott mérőprogramokat importálják és az új szoftverkörnyezetben használják.

Mérőprogram generálás néhány kattintással

Az első darab mérését követően az elkészített mérőprogram egyetlen kattintással megismételhető. A soron következő alkatész mérését pedig már bárki elvégezheti.

Vizuális támogatás az alkatrészről készült fényképek segítségével

A CAM2 SmartInspect lehetőséget nyújt, hogy a felhasználó minden geometriai elemhez az alkatrészről készült fényképet rendeljen, amely egyértelmű vizuális segítséget nyújt a mérést végző operátornak.

Valós idejű hőmérséklet kompenzáció

A hőmérséklet szenzor folyamatos és valós idejű adatot szolgáltat a mérendő munkadarab hőmérsékletéről. A hőmérséklet adatokat felhasználva pedig a mérőszoftver képes kompenzálni a mérési környezet változásainak mérési tevékenységekre gyakorolt hatását. 

Move Device funkció a munkatér kiterjesztéséhez

A felhasználók a mérési folyamat során áthelyezhetik a mérőkart, így a munkadarabot különböző pozíciókból is megmérhetik, illetve ezzel a funkcióval kiterjeszthetik a mérőkar munkaterét. 

 

További információkért keresse kollégáinkat! 

 Zámbó Kornél                                          Gábriel Miklós      

Termékfelelős                                            Alkalmazástechnikai mérnök   

 Mobil: +36 30 410 8172                            Mobil: +36 70 941 3611

 E-mail: kornel.zambo@sidex.hu                E-mail: miklos.gabriel@sidextrade.hu

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!
    Rossz           Jó
Captcha

FARO CAM2 SmartInspect

  • Gyártó: FARO
  • Cikkszám: F*FARO_SmartInspect
  • Elérhetőség: 2-3 nap
  • 0,- Ft

  • Nettó: 0,- Ft

Kapcsolódó termékek

FARO Gage

FARO Gage

A vadonatúj FARO Gage a legolcsóbb és legpontosabb FaroArm, amelyet valaha gyártottak. A FARO G..

0,- Ft Nettó: 0,- Ft

Címkék: FARO, FARO CAM2, Mérőszoftver