FARO RevEng

 

 

FARO RevEng

PONTFELHŐBŐL FELÜLETMODELL NÉHÁNY KATTINTÁSSAL

 

A FARO RevEng 2020 a hálógenerálás és a feldolgozás területén tett fejlesztéseknek köszönhetően egy rendkívül hatékony eszközzé vált. Az új NURBS Sketch eszköz lehetővé teszi a NURBS görbék és felületek egyszerű generálását egy előkészített hálómodellből, csupán néhány kattintással.

Fejlessze a 3D szkennelés és a hálógenerálás folyamatát!

 

  • Kiváló minőségű 3D hálómodellek generálása néhány kattintással;
  • Intuitív munkamenet, amelyet bárki könnyen elsajátíthat;
  • A poligonháló hibáinak gyors javítása;
  • Az elkészült hálómodell finomítása;
  • Fejlett metszetkészítés és szabad forma felületek illesztése a pontfelhőre;
  • Zárt hálómodellek exportálása 3D nyomtatáshoz.

 

 

 

 

 

 

A FARO RevEng egy fejlett szoftvermegoldás, amely számos hatékony eszközt kínál a hálómodellek gyors és precíz létrehozásához. A szoftverfunkciók között található a pontfelhő felvételt, a hálógenerálást, valamint az elkészült háló szerkesztését segítő eszközök. Az intuitív kezelőfelület könnyű hozzáférést biztosít minden szoftverfunkcióhoz.

 

 

 

A FARO RevEng lehetővé teszi a felhasználóknak kiváló minőségű 3D háló modellek létrehozását és előkészítését a későbbi CAD modellezéshez. A FARO 3D szkennelési portfóliójával kombinálva a felhasználók könnyedén színes hálókat készíthetnek a felvett pontfelhőből, így akár kész CAD fájlt hozhatnak létre. A nagy felbontású színes pontfelhőkből készített hálómodellek nagy segítséget jelentenek az anyagok és a textúrák vizuális megkülönböztetéséhez a Reverse Engineering feladatok során.

 

A RevEng intuitív felhasználói felülete az összes eszközt egyetlen képernyőn jeleníti meg. Ez megkönnyíti a 3D objektum egyszerű kezelését és testre szabását, hogy az megfeleljen a meghatározott tervezési követelményeknek. A logikus munkamenet javítja a termelékenységét így biztosítva versenyelőnyt a felhasználók számára.

A FARO RevEng 2020 szoftver segítségével gyorsan felvehetők a 3D pontfelhők állományok vagy akár szabványos formátumokból is importálhatók a pontfelhők. A szoftverbe betöltött pontfelhőkből kiváló minőségű poligonháló hozható létre, amelyet a legfejlettebb hálószerkesztő eszközökkel szerkeszthetünk. A szoftver segítségével egyszerűen hozhatók létre szabad forma felületek, amely az elterjedten használt .STEP formátumban egyszerűen exportálható.

 

 

További információkért keresse kollégáinkat! 

  Zámbó Kornél                                                 Gábriel Miklós      

  Termékfelelős                                                     Alkalmazástechnikai mérnök   

  Mobil: +36 30 410 8172                                     Mobil: +36 70 941 3611

 

  E-mail: kornel.zambo@sidextrade.hu                E-mail: miklos.gabriel@sidextrade.hu